Om mig

Mina övriga intressen…

är att läsa, lyssna på musik och där är jag nog allätare av det mesta men om det är nåt jag inte gillar riktigt så är det jazz. Förlåt alla jazzdiggare.. Jag tycker om att se mig om i världen så det har blivit en del resor hit och dit. Djur tycker jag om och för närvarande har vi två katter men jag skulle vilja ha en till. Funderar på att ta hand om en av de stackars hemlösa katterna som det finns så otroligt många av. Fy för folk som överger sina katter och hur många är det inte som bara helt enkelt tar och slänger ut dom när dom tröttnat på dom? Dom klarar sig inte ute själva utan dom behöver få både mat, kärlek och värme för att överleva.

Om min grafik…

Jag skapar så gott som all grafik på mina hemsidor själv så det är ju också ett av mina intressen. Jag använder programmet Paint Shop Pro till detta ändamål. Det är ett mycket billigare alternativ än Adobe Photoshop. Allt man kan göra med Photoshop kan man göra minst lika bra i PSP. Dessutom har PSP ett inbyggt Vectorprogram som är helt suveränt.

Nåja, nu får jag sluta skriva…

om mig själv för jag är inte ett dugg intressant

Som du såg ovan så tycker jag om att fotografera. Särskilt roligt är det att ta bilder på blommor och katter. Tacksamma objekt men faktiskt så är det ju enklare med blommor för dom springer åtminstone inte sin kos precis innan man trycker på knappen…

OBS! alla bilder är klickbara!

Saknar du några bilder? Jag har delat upp bilderna på flertalet olika sidor,så att det förhoppningsvis ska bli en bättre struktur på mina texter och bilder så att ni som varit här tidigare och tittat inte ska tro att jag tagit bort ett antal.Bra att veta även för dig som kommer hit för första gången. Klicka på en bild för att se den i fullstort format.
Klicka på länkarna som det står Tumnagelbilder 1 och Tumnagelbilder 2 på så kan du ta dig vidare.