Mina katter

Devon Rex:

Egenskaper: Mycket social. Vill vara med överallt. Det är lätt att lära den gå i koppel. Apporterar gärna. Mycket tillgiven. Trivs utmärkt som innekatt eftersom den p.g a hårlaget fryser utomhus. Den är “pratig”. Ja den har allt som man kan önska sig av ett husdjur. Och dessutom hårar den inte lika mycket som andra kattraser. Alla som äger en Devon Rex säger att den är helt enkelt UNDERBAR!

Vi är så nöjda med vår lilla katt och skickar en tacksam tanke till hans uppfödare Liliane. Kanske blir det så småningom en kompis till Felix? Vi får se. Men först måste han få vara enda kattherren hos oss en tid. Jag kommer att uppdatera den här sidan när jag känner för att berätta mer om Felix.

Här är Felix ett år gammal och fyra kilo tung. Hans päls utvecklas fint och han är redan krullig i pälsen men hans päls kommer inte att vara färdig förrän han är två år.Han är väldigt pratig av sig och speciellt om morgnarna kan man höra honom springa omkring i huset och muttra.Men han är ju pratig övrig tid på dygnet också.Han ligger gärna och sover på dagarna med Apan..Apan är ett gammalt plyschgosedjur som ligger på min säng. Den är tufsig och sladdrig men Felix älskar Apan.